De Broedstoof LinkedIN De Broedstoof Twitter De Broedstoof Flickr

Jouw werkplek?

De broedstoof is een verzamelpand met kantoren en werkplekken. De eerste broedplaats in Heerenveen in een authentiek pand. Heb je interesse, ben je nieuwsgierig?Meer informatie >

De bedrijven

Pronk consultants: unit 67-1 (klik hier voor website)

Alround adviesbureau van professionals in de financiele sector.

BlueMink Innovation Design & Strategy: unit 67-2 (klik hier voor de website)

Bart Bluemink heeft als manager productontwikkeling bij toonaangevende bedrijven heeft hij diverse succesvolle producten ontwikkeld. Hij adviseert bedrijven over de aanpak van productontwikkelingprojecten. 

Oblong grafisch ontwerp: unit 67-2 (klik hier voor website)

Zelfstandig grafisch ontwerp van tijdschriften en boekomslagen.

Media Groep Heerenveen: unit 67-2 (klik hier voor website)

Full service bureau van Edwin Blaauwbroek die vorm geeft aan uw communicatie. Hij ontwerpt uw communcatieboodschap op basis van enkele kernbegrippen. Zijn hart ligt bij fysieke uitvoering zoals kalenders, brochures en huisstijlen, maar ook voor digitale media kunt u beroep doen op Edwin en zijn netwerk.

Inbo: unit 69-3/4 (klik hier voor website)

Inbo is een onafhankelijk en toonaangevend bureau op het gebied van advies, stedenbouw, architectuur en bouwkunde. Inbo levert inspirerende en duurzame oplossingen voor uiteenlopende ontwerpopgaven, advies- en onderzoeksopgaven.

ZorgDomein: unit 71-5 (klik hier voor website)

ZorgDomein ondersteunt het zorgproces en de bijhorende communicatie binnen en tussen 1e, 2e en 3e lijnszorgverleners. 

ZorgDomein heeft als missie de (patiënten)zorg te verbeteren door zorgverleners onderling, op een slimme manier, met elkaar te verbinden. ZorgDomein biedt onder andere oplossingen voor het digitaal verwijzen van patiënten, voor het aanvragen van diagnostiek en voor teleconsultatie. ZorgDomein draagt daarmee bij aan een kwalitatief betere en efficiëntere patiëntenzorg in Nederland.

HS consulting: unit 73-6 (klik hier voor linkedin profiel)

Skeps Media: unit 73-7 (klik hier voor website)

Specialisten in communicatie via interactieve media.

Comunicare: unit 73-8  (klik hier voor website)

Comunicare is een service- en klantgerichte onderneming gespecialiseerd op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Dit alles is mogelijk door een netwerk van langdurige relaties met betrouwbare toeleveranciers. 

Support Fund: unit 73-9 (klik hier voor website)

De core business van Support Fund? Het stimuleren van duurzame regionale bedrijvigheid met nadruk op die situaties waar de juiste ambitie aanwezig is om te groeien en een duidelijk rendement kan worden behaald. De structuur van het fonds is zo ingericht dat er een actief innovatienetwerk van ondernemers meedenkt en meewerkt aan het laten slagen van nieuwe ondernemingen.

Holland Payroll: unit 73-11(klik hier voor website)

Holland Payroll is een landelijk opererende payroll organisatie. Door een strategische samenwerking met de werkgeversorganisatie FME  is de metaal- en elektrotechnische sector voor Holland Payroll het belangrijkste afzetgebied. Met payrolling ontzorgen wij ondernemers op HR gebied en bieden wij hun de lenigheid en flexibiliteit waardoor zij snel kunnen groeien indien de kansen zich aanbieden maar ook snel en pijnloos kunnen krimpen als dat nodig blijkt te zijn.